Aandacht voor 
het behoud van uw
commerciële relatie 
met uw klanten 

Expertise 
en transparantie

Bevoorrechte partner
van ondernemers

Jong en 
dynamisch team

Wij gaan voor 
een totaalaanpak

Steeds online 
toegang tot uw dossiers

Unieke en voordelige 
abonnementsformules

Invorderingexperts

Geen financiële 
verrassingen

Mobilease in zee met Hitachi Capital Mobility

5 november 2019

Mobilease in zee met Hitachi Capital Mobility

Het Japanse Hitachi neemt het aandelenpakket over van de familie Duran, vooral bekend van hun Peugeot en Citroën garages in Oost- en West-Vlaanderen. Lexis Advocaten ondersteunde de familie Duran van A tot Z over alle juridische hindernissen heen die met een dergelijke transactie gepaard gaan. "Het is altijd bijzonder boeiend om aan een groeiverhaal te kunnen meewerken en een meerwaarde voor de cliënt te kunnen betekenen. Als een dergelijke overname na veel hard werk dan slaagt, dan is dat voor iedereen erg bevredigend", aldus Mr. Mathieu Verfaillie.

Sinds de oprichting van Mobilease in 2016 was het (private) lease verhaal een succes! In 2017 en 2018 breidde het team in recordtempo uit van 3 naar 6 medewerkers. Ook de salescijfers werden elke maand overtroffen. Als kers op de taart werd Mobilease genomineerd tot meest beloftevolle KMO van 2018.

"Een wereldspeler als Hitachi klopt niet elke dag aan. Een toekomstgerichte opportuniteit als deze konden we dan ook niet laten liggen", vertelt Kristof De Backer. "Mobilease behoudt wel haar sterke band met Delphine Duran en Emmanuel Van Poucke van Automotive Group, dat een 'preferred partner' en reseller blijft van Mobilease", aldus de Managing Director.

terug naar overzicht